Publicat pe

Monumente Funerare din Marmura – Crearea unui Ansamblu Funerar

Marmura este perceputa in general ca un material de lux, rezervat clasei instarite a societatii. Titulatura aparte a marmurei se datoreaza in principal aristocratiei trecutului. Tinand cont de acest aspect, alegerea monumentelor funerare din marmura ar putea parea o manifestare extravaganta.

Monumente funerare din marmura sunt folosite pentru a evidentia atasamentul si admiratia indoliatilor fata de cei trecuti in nefiinta. Marmura nu este folosita pentru ca cei interesati in achizitionarea acestor monumente sa poata epata intr-un ambient destinat spiritualitatii. Producatorii aleg acest material pentru ca are o multime de calitati naturale, potrivite pentru a da nastere unor monumente funerare deosebite din punct de vedere simbolic si estetic.

Modelele sunt de diverse dimensiuni, fiind prevazute cu diferite motive sau reprezentari. Indoliatii pot alege o cruce funerara, un cavou sau o statuie pentru a alcatui un ansamblu funerar complex.

Caracteristici ale monumentelor funerare din marmura

Monumentele funerare propuse pietei de firma noastra au anumite caracteristici avantajoase pentru potentialii cumparatori, dezvoltate in randurile urmatoare:

Motive sau forme reliefate clar – Motivele sau formele care aduc un surplus estetic sau simbolic sunt reprezentate intr-un maniera clara, fara a lasa loc de interpretari. Privitorii au posibilitatea de a vizualiza elementele decorative traditionale sau naturale infatisate intr-o varianta usor de recunoscut. Nu abordam elementele vagi sau abstracte pentru ca nu credem a fi potrivite pentru ambientul specific cimitirului.

Cruci funerare cu spatiu rezervat mesajelor funerare – Crucile din cadrul ofertei noastre sunt prevazute cu un cadru special dedicat epitafurilor. Modelele sunt diverse, existand posibilitatea de a alege fie o cruce funerara cu un cadru mai generos, fie una cu un cadru mai redus in dimensiuni. In unele cazuri aceasta portiune este delimitata prin intermediul unei forme de pergament.

Stabilitate Ridicata – Indiferent ca vorbim de cruci funerare sau de statui, monumentele funerare din cadrul ofertei noastre au un format ideal pentru a-si mentine pozitia in cazul actiunii factorilor externi mai putin favorabili stabilitatii. Crucile si statuile din marmura sunt prevazute cu un postament ce poate fi folosit pentru a facilita actiunea de amplasare a monumentului si pentru a oferi stabilitate pe termen lung.

Suprafata cu o textura placuta la atingere – Exteriorul monumentelor este prelucrat pentru a usura activitatea de transportare sau pozitionare. Se recomanda ca manevrarea monumentelor sa fie realizata cu un minim de atentie pentru a fi evitate socurile ce pot surveni in urma contactului cu alte obiecte sau suprafete mai dure.

Care sunt criteriile de alegere a modelului potrivit din cadrul ofertei noastre?

Decizia de a alege un anumit monument funerar iti apartine in totalitate. Noi vrem doar sa iti oferam doua sugestii de care ai putea sa tii cont pentru a-ti usura cautarea.

In primul rand gandeste-te la dimensiunile care crezi ca ar fi mai potrivite. In oferta noastra pot fi regasite atat modelele cu proportii mai generoase, cat si modele de dimensiuni mai reduse.

In al doilea rand, ai putea sa ai in vedere si detaliile, elementele suplimentare care vor completa fizic si simbolic suprafata monumentelor funerare. Spre exemplu, daca persoana trecuta in nefiinta era o persoana iubitoare de natura, ti-ai putea indrepta mai mult atentia asupra modelelor cu motive florale.

In cazul in care esti inca indecis, te poti consulta si cu ceilalti apropiati pentru a gasi un model potrivit.

Pentru completari aduse la articolul de fata sau pentru alte detalii legate de preturile, caracteristicile sau timpii de livrare ai monumentele funerare oferite de firma noastra, va stam la dispozitie la urmatorul numar de telefon: 0791185289.