Publicat pe

Cruci Funerare cu Ilustratii Evlavioase: Diverse Modele cu Reprezentari Angelice Realizate in Roca Naturala

Dincolo de imbunatatirile de ordin estetic aduse crucilor funerare din cadrul ofertei noastre, ilustratiile evlavioase pot sugera starea de pace si liniste. Ele pot fi vazute si ca o extensie in lumea fizica a grijii purtate de indoliati fata de persoana pe care, din pacate, nu o mai au alaturi.

Crucile funerare cu ilustratii evlavioase propuse pietei   sunt realizate cu ajutorul marmurei sau a granitului. Prin intermediul acestor doua materiale naturale aducem in realitate diferite modele de cruci funerare cu ilustratii evlavioase. Aceste ilustratii sunt reprezentate intr-un mod destul de concret de ingeri cu atitudini pioase.  

Caracteristici ale crucilor funerare cu ilustratii evlavioase existente

Modelele sunt gandite pentru a se incadra cu usurinta in cadrul spatiului funerar al cimitirului. Enumeram cateva caracteristici ale crucilor funerare propuse pietei de echipa noastra pentru a folosi ca mijloc de informare pentru cei interesati in achizitionarea acestora.

Reprezentari Concrete – Ilustratiile sunt realizate intr-o varianta cunoscuta in mentalul colectiv. Cream modele cu reprezentari angelice concrete pentru a putea fi sugerata atitudinea evlavioasa potrivita pentru ambientul funerar. Ne abatem de la formele vagi pentru a nu crea confuzie in randul privitorilor.

Ilustratii Evlavioase Adaugate Armonios – Ilustratiile nu se suprapun peste alte elemente simbolice prezente pe suprafata crucilor funerare. De asemenea, dimensiunile ilustratiilor sunt gandite pentru a exista armonie si implicit, pentru a nu fi diminuata importanta altor elemente prezente pe suprafata crucilor funerare.

Ilustratii Reliefate prin Intermediul Pietrei Naturale – Modelele noastre au elemente prelucrate direct in materialul folosit pentru faurirea unui anumit monument. Nu adaugam pe suprafata crucilor funerare ilustratii evlavioase realizate din alte tipuri de materiale. Reprezentarile reliefate nu creeaza o nota discordanta cu celelalte elemente simbolice ale crucilor funerare.

Recomandari

Va oferim cateva puncte de plecare pentru a va ajuta sa gasiti modelul de cruce funerara potrivita pentru persoana trecuta in nefiinta.

Puteti tine cont si de celelalte elemente simbolice prezente pe suprafata diverselor modele de cruci funerare disponibile in cadrul ofertei noastre. Elementele florale, cele traditionale sau cele in forma de inima pot aduce un plus estetic, oferindu-le in acelasi timp privitorilor sugestii cu privire la personalitatea sau preferintele avute in timpul vietii de cei care pe care nu ii mai aveti alaturi. Daca doriti mai multe informatii, parerea rudelor, prietenilor sau altor persoane mai apropiate va poate ajuta in acest sens.

Dimensiunea ilustratiei evlavioase poate conta mai ales daca sunteti in cautarea unei cruci care sa dispuna in mod special de acest element simbolic. O dimensiune mai ridicata atrage de la sine mai multa vizibilitate, dar si costuri mai mari. Este foarte important sa aveti in vedere si tariful crucii funerare inca de la inceput. Puteti lua legatura cu noi pentru a va sugera modele conforme cu dorintele si bugetul dumneavoastra. Decizia de achizitionare a unui anumit model va apartine in totalitate, noi doar va propunem modele bazate pe cerintele precizate de dumneavoastra.

Daca doriti completari aduse la acest articol sau mai multe detalii legate de costurile, caracteristicile sau durata livrarii monumentelor funerare, ne puteti contacta la adresa de email: office@cruci-simeria.ro