Publicat pe

Monumente funerare cu Forma de Pergament pentru Expunerea Epitafurilor

Crucile funerare sunt deseori prevazute cu diferite motive si forme frumoase . In cazul formelor, pergamentul este special gandit pentru a servi drept suport de dispunere a epitafurilor. Cadrele in forma de pergament au un aspect elegant si pot desavarsi aspectul final al monumentului funerar. Pergamentul delimiteaza prin forma sa inscriptia funerara, personalizand si marcand importanta textelor create de indoliati.

Monumentele funerare cu forma unui pergament aflate in cadrul ofertei Nik Cris Marm sunt create din piatra naturala, mai exact din marmura. Dincolo de istoricul sau impresionant, marmura are o serie de avantaje fizice potrivite pentru ca diferitele monumente funerare faurite din acest material sa isi poate conserva structura si aspectul exterior pentru o buna perioada de timp.

Vom detalia in randurile urmatoare cateva beneficii de care pot dispune formele si motivele in cazul in care este folosita marmura pentru realizarea diferitelor monumente funerare.

Plusurile Monumentelor Funerare din Marmura

Marmura este un material calitativ care si-a justificat titulatura de-a lungul timpului datorita propriilor caracteristici fizice deosebite. Printre acestea se numara:

Durabilitatea – Marmura este recunoscuta ca fiind o roca cu o rezistenta ridicata. Forma cu pergament poate beneficia de un material durabil, capabil in a mentine pe termen lung integritatea monumentului funerar. Marmura este sensibila in cazul fisurilor, de aceea este recomandat ca monumentele funerare sa fie manevrat cu un minim de atentie.

Suprafata neteda – Monumentul funerar faurit din marmura este prelucrat astfel incat suprafata exterioara sa devina una neteda si placuta la atingere. Astfel, pot fi evitate eventualele probleme aparute dupa contactul cu o suprafata dura, abundenta in asperitati.

Evidentierea nuantelor contrastante – Marmura este cunoscuta in general ca fiind de culoare alba. Noi folosim in mare parte marmura de aceeasi culoare, cu linii sau striatii usor contrastante. Prin intermediul folosirii altor culori contrastante cu cea a marmurei, avem posibilitatea sa accentuam diferite forme(inclusive cea a pergamentului) sau motive reliefate pe suprafata monumentului funerar.

Forme si motive usor de distins – Elementele decorative pot fi percepute destul de usor de privitori. Prin intermediul marmurei, monumentul funerar poate deveni suportul de expunere a unor forme si motive consacrate, simple si complexe deopotriva. Sunt destule de rare cazurile cand au fost semnalate anumite elemente confuze, mai putin recunoscute in perceptia colectiva.

Recomandari

Oferta noastra este bogata in diverse monumente funerare cu forma de pergament. Avand in vedere numarul ridicat al modelelor de acest tip, timpul dedicat alegerii unui anumit monument ar putea deveni unul indelungat.

Pentru a te ajuta, vrem sa iti oferim cateva sugestii.

In primul rand, marimea viitorului cadru in forma de pergament va conta pentru lungimea epitafului gandit de tine. Daca vrei sa dispui un mesaj memorabil lung, ai nevoie de un monument cu un cadru pe masura.

Apoi, te poti gandi la elementele decorative suplimentare care crezi ca s-ar putea potrivi pentru viata sau personalitatea persoanei trecuta in nefiinta.

Cu aceste 2 puncte de plecare, poti filtra mai usor modelele din oferta noastra.

Daca crezi ca ai nevoie de completari in legatura cu informatiile acestui articol sau doresti mai multe detalii legate de pretul monumentelor funerare, caracteristicile acestora sau de timpii de livrare, iti stam la dispozitie la urmatorul numar de telefon: 0791185289